به طور کلی تحقیقات نشان می دهد که عسل طبیعی سبب ساز کمتر مقدار کلسترول کلی و کلسترول های بد (LDL) می شود و از انعقاد خون و تجمع پلاکت ها که برهان اساسی در ایجاد بیماری های قلبی میباشد پرهیز می کند. بیماریهای قلبی عروقی به عنوان گروهی از اختلالات عروق خون و قلب تعریف شدهاند که علت مهم مرگ و میر در سراسر عالم به شمار میروند (1-2). نسبتاً 3/17 میلیون نفر در عالم درسال 2008 به خاطر بیماریهای قلبی عروقی جان خود را از دست دادند که حدود30% تمام مرگها را در عالم شامل میگردد و پیش بینی میگردد که همین تعداد به 6/23 میلیون نفر در سال 2030 برسد (3-4). مطابق گفته سازمان بهداشت جهانی، بیش از 45% مرگهایی که در جمهوری اسلامی ایران واقعه میافتند، به عامل بیماریهای قلبی عروقی می باشد (5). بیماری قلبی عروقی مزمن درمان نشده می تواند باعث به بیماری ایسکمی قلبی شود که شایعترین علت مرگ در جهان است. در اینجا ۵ روش تشخیص عسل طبیعی را براتون می نویسم که تا حد زیادی می تواند در تشخیص عسل خوب از بد به ما یاری کند. عسل چهل گیاه طبیعی اهمیت آنزیمهای متفاوت گوارشی مثل آمیلاز، ساکاراز، لیپاز و بسیاری دیگر است. در صورتی که عسل طبیعی باشد، از خارج شیشه عسل نمی توانید طرف دیگر پیاله را ببینید؛ در حالیکه عسل تقلبی واضح است. کلیدی یک قاشق حساس فاصله عسل را داخل یک جام آب سرد بریزید. عسل طبیعی خیلی پرسرعت در آب سرد حل نمی شود. همین روش یکی از از رویه های اعتبار برای تشخیص عسل طبیعی است. خواص آنتی اکسیدانی عسل منجر می شود تا رادیکال های آزاد در مرحله دستگاه گوارش کنترل شود. چنانچه نتوانید به راحتی تشخیص دهید که عسل خوب چه طعم و مزهای دارااست یا این که چه ویژگیهایی دارد، در غایت عسلی بیکیفیت و کلیدی هزینۀ بالا تهیه خواهید کرد. مقدار خلوص محصول، قیمت عسل طبیعی و فرایندهای انجام شده بر بر روی آن از قبیل گرمادهی یا این که فیلتر کردن، از پرسش هایی هستند که بهتر است پاسخ آنها را از عسل طبیعی کنار زنبورداران اخذ کنید. در واقع عسل حاوی خصوصیت هایی میباشد که از رویش باکتری در آن جلوگیری می کند. زنبورداران روشهای برداشت، نگهداری از زنبور و ایجاد عسل را به شکل متنوعی انجام میدهند. درکام انواع عسلهای خویش را قبل از فروش آزمایش می نماید و تنها عسلهای طبیعی و باکیفیت را به مشتریانش عرضه میکند. به جهت مشاهده ارزش روز گونه های عسل طبیعی میتوانید به ورقه ” قیمت عسل طبیعی” مراجعه کنید. عسل طبیعی است. عسل غیر طبیعی روی ناخن نمی ماند و میریزد. برخی از اشخاص تصور می نمایند روند حرارت دادن به همین معجون خوراکی، سبب کاهش عمر اثر گذار و زود فاسد شدن آن می شود؛ ولی آن چه از تحقیقات مراکز بهداشتی برمی آید، نشان می دهد حرارت دادن به عسل ناپخته به جهت عمل پاستوریزه کردن خیر تنها عمر مفید عسل را کاهش نمی دهد، بلکه قدمت موءثر آن را ارتقاء دیتا و آن را قابل انعطاف تر و لذیذتر از قبل می کند. درصورتیکه شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید دیتاها بیشتری در آیتم عسل طبیعی مارمیشو لطفا از تارنما ما دیدن کنید.
نوشتههای تازه
- مهارت سئو چیست
- با بک لینک Pbn دیگر اشتباه نکنید
- خرید سیم کارت: از سیم کارت های رند همراه اول تا انتخابهای هوشمندانه
- راههای جوانسازی پوست در کلینیک سپیدار: از هایفوتراپی تا بوتاکس
- آموزش کامل دانلود رایگان مقاله از سایت ScienceDirect
- کتاب های پی دی اف به زبان فارسی برای دانلود
- مزیتهای چاپ کتاب بر نسخه الکترونیکی
- تکنیکهایی برای طراحی جلد کتاب جذاب
- خطاهای رایج در چاپ کتابها و راه حل آنها
- زمانبندی و فرآیند چاپ کتاب => چاپ کتاب
بایگانیها
- آوریل 2024
- دسامبر 2023
- نوامبر 2023
- اکتبر 2023
- آگوست 2023
- ژوئن 2023
- می 2023
- آوریل 2023
- مارس 2023
- ژانویه 2023
- دسامبر 2022
- اکتبر 2022
- سپتامبر 2022
- آگوست 2022
- جولای 2022
- ژوئن 2022
- می 2022
- آوریل 2022
- مارس 2022
- فوریه 2022
- ژانویه 2022
- دسامبر 2021
- نوامبر 2021
- اکتبر 2021
- سپتامبر 2021
- آگوست 2021
- جولای 2021
- ژوئن 2021
- می 2021
- آوریل 2021
- مارس 2021
- فوریه 2021
- ژانویه 2021
- دسامبر 2020
- نوامبر 2020
- اکتبر 2020