آموزش آشپزی ایرانی و فرنگی

می توانید از فلفل سرخ شده و یا کبابی شده هم در کنار غذای خویش استفاده کنید. طعم همین طعام در کنار لیموترش و یا نارنج تازه نیز خوشمزه و لذیذ می شود. سرو همین طعام در کنار گوجه سرخ شده و یا این که کبابی شده فراوان خوب و خوشمزه می شود. می توانید از مخلوط ران مرغ و سینه مرغ هم برای تهیه این طعام به کار گیری کنید. سینه مرغ را دارای آب سرد پاره ای بشویید و آنگاه آن را به یک سری نصیب به وسیله خنجر برش دهید و سپس تکه های مرغ را به وسیله چرخ گوشت اهمیت دنبه گوسفندی در یک مرحله چرخ نمایید و در رخ دسترسی نداشتن اصلی چرخ گوشت می توانید تکه های مرغ و اصلی چربی داخل غذاساز بریزید و عالی اهمیت یکدیگر ادغام کنید البته خوبتر هست که این عمل را حتماً کلیدی چرخ گوشت انجام دهید و آنگاه به ادغام آن دو پیاز و فلفل دلمه ای که رنده کرده بودید را نیز بیشتر نمایید و پس از ترکیب کردن هم اکنون مخلوط آن ها حیاتی مرغ و دنبه را نیز مجدد داخل چرخ گوشت بریزید و چرخ نمایید تا کلیه مواد به لطف دارای یکدیگر میکس و مخلوط شوند. ماهیتابه ای دو طرفه برداشته و میزان یه خرده کف آن را چرب نمایید و آنگاه موادی را که مهیا کرده اید را یه خرده برداشته و کف ماهیتابه بریزید و اهمیت کف دست خود خوب بر روی آن فشار بیاورید و آن را کف ماهیتابه به لطف پخش نمایید و پس از پخش نمودن آن را به وسیله لیسکی شروع به برش دادن کنید و برش های عمودی بر روی آن ساخت کنید و آن ها را از نیز یه خرده انقطاع نمایید و درب ماهیتابه را بگذارید و آن را بر روی شعله ملایم گاز قرار بدهید و زمان بدهید تا نصیب زیرین آن به مهربانی پخته شود و بعد از آن هم کلیه برش ها را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر آن ها هم به لطف سرخ شوند و ۵ دقیقه آخری نیز به جهت عطر و مزه خوب تر کوبیده ها به آن ها کمی کره را نیز بیشتر کنید تا کره نیز به خورد کوبیده ها برود و آن‌گاه از آن هم کوبیده مرغ شما مهیا سرو میباشند میل نمایید و از میل کردن آن ها لذت ببرید. آن‌گاه گوجه فرنگی های کبابی شده را بر روی تخته آشپزخانه کوچک ساطوری می کنیم. اساسی داشتن تجربه و صلاحیت کاری کافی می تواند سر آشپز یا مدیریت آشپزخانه شود. داشتن برنامه غذایی که کلیه این نیازها در آن گنجانده شده باشد مضاعف اثر گذار خواهد بود. در شکل رغبت می توانید همین غذای زیاد خوشمزه را به جای ماهیتابه روی زغال هم تهیه کنید. برای تهیه املت کبابی خوشمزه و جنگلی نخست گوجه فرنگی ها را می شوییم و درون سیخ می زنیم و بر روی آتش صبر می نماییم تا تماما به مرور روزگار کباب شود. چنانچه از نوشتن همین مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید داده ها بیشتری در گزینه آموزش آشپزی ساده کیک لطفا از ورقه ما بخواهید.